Nimerisem sa vad pe net niste cornulete din foietaj/pasta sfoglia si mi-au atras atentia...cum am gasit ieri formele intr-un magazin micut m-am pus la treaba azi, mi-a venit cheful seara. Se fac rapid, ajunge sa aveti pasta sfoglia in congelator. Se lasa afara la temperatura camerei pana se inmoaie ca sa se poata lucra cu ea. Se taie fasii lungi, cam de doua degete (dar puteti incerca si alte variante desigur) si se infasoara pe forme (fara uns, nimic) se lasa la cuptorul incins cam 10 minute la 180°C. Cand sunt gata se iau si se lasa 2 minute la racit, dupa care le-am desprins usor (facand insa atentie sa nu le rup) si ...voila! Le puteti umple cu orice fel de crema, dulce, sarat, branzeturi etc. Eu am ales varianta frisca + ciocolata pe care o aveam aici dar puteti alege ce aveti sau doriti la momentul respectiv.
Rapide si ...de efect!
Nessun commento:
Posta un commento